Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Vind eenvoudig en efficiënt de juiste collega's

Verbind je moeiteloos met gelijkgestemde professionals. Ons platform maakt het eenvoudiger dan ooit om de perfecte teamleden te vinden en samen te werken aan projecten die ertoe doen. Meld je aan en ervaar de kracht van een sterk netwerk.


Hoe het werkt

Stap 1: Meld je aan en creëer je bedrijfsprofiel

Begin met je aanmelding en leg de basis voor jouw aanwezigheid op ons platform. Door het creëren van een bedrijfsprofiel kun je jouw expertise, waarden en visie delen, waardoor potentiële kandidaten je snel en gemakkelijk kunnen vinden en contact opnemen.

App screenshot

Stap 2: Plaats je vacature

Binnen enkele minuten je vacature live: vul de titel, functie en beschikbaarheid in. Vergeet niet een duidelijke omschrijving te geven zodat potentiële kandidaten direct weten wat er van hen verwacht wordt. Met één druk op de knop is jouw opdracht zichtbaar voor gekwalificeerde professionals.

App screenshot

Stap 3: Chat met kandidaten

Zodra je vacature is geplaatst, kun je direct in contact komen met geïnteresseerde kandidaten. Voer één-op-één gesprekken via onze ingebouwde chatfunctie om de best passende professional voor jouw opdracht te vinden.

App screenshot

Voor een vaste prijs

Screenshot van nieuwe opdrachten scherm

Bij ons krijgt u duidelijkheid en transparantie. We rekenen een vaste prijs per maand, zonder verborgen kosten of extra toeslagen. Hierdoor weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Kies voor zekerheid en gemak met onze vaste prijsstructuur.

Eerste 2 maanden gratis, daarna € 49.95,- per maand. Opzeggen kan maandelijks.

Tarieven en voorwaarden voor persoonlijke recruitment kunt u hier vinden: Tarieven persoonlijke recruitment


Deze mensen gingen je voor!

“Met volle tevredenheid hebben wij gebruikgemaakt van de DentalCens-app om een preventieassistent te vinden. Deze innovatieve app heeft het zoekproces aanzienlijk vereenvoudigd en versneld, waardoor wij een zeer bekwame assistent kon vinden die perfect bij de praktijk past. De app heeft de werving moeiteloos gemaakt. Een absolute aanrader voor tandheelkundige professionals op zoek naar gekwalificeerd personeel!”

Afke Oosterhaven
Afke Oosterhaven
Tandartsenpraktijk Hooft- Oosterhaven in Groningen

“De DentalCens-app heeft me niet alleen geholpen bij het invullen van mijn flexibele opdrachten, maar ook bij het vinden van een vaste vacature. Bovendien staat de recruiter van DentalCens voor me klaar als ik op zoek ben naar een specifieke kandidaat.”

Michelle Kuulkers
Directeur Mond en Welzijn

Lijkt dit je wat?
Maak nu een account aan!