Vacatures in Groningen

Vacatures in Groningen

“Er gaat niets boven Groningen” is het motto van de noordoostelijke provincie. En dat is niet voor niets. Niet alleen is het de meest noordelijke provincie van Nederland, het is ook een heel veelzijdige. Van de drukte in de stad Groningen tot de rust in de provincie. Van mooie natuurgebieden tot stadsparken. In wat voor omgeving jij nou graag woont en werkt, in Groningen vind je altijd wel iets geschikts. Nu alleen nog een leuke baan vinden! Je vindt onze huidige mondzorg vacatures in Groningen hiernaast.

Vacature mondhygiënist Groningen

De provincie staat bekend als vergrijzingsgebied, maar eigenlijk verschilt dit enorm per regio. Groningen is een echte studentenstad en ook in grote dorpen als Veendam en Winschoten wonen relatief veel jongeren. Geen wonder dat hier diverse praktijken voor tandartsen en orthodontisten te vinden zijn. Zoek jij een uitdagende vacature mondhygiënist Groningen? Grote kans dat je in de stad of een van deze grote dorpen komt te werken. Daar zit immers de grootste doelgroep.

Tandarts vacature Groningen

Een eigen praktijk op het platteland, onderdeel van een middelgrote praktijk of een grote praktijk in de stad. Wat trekt jou het meeste aan? De ene tandarts vacature Groningen is de andere niet. Van zelfstandig zijn tot samenwerken en van de bruisende stad tot het rustige platteland. Er is van alles mogelijk. 

En help jij graag kwetsbaren? Kijk dan eens naar het mobiele team dat regelmatig het AZC in Ter Apel bezoekt, waar alle asielzoekers zich moeten aanmelden voordat ze verder Nederland in mogen. Hier zitten veel mensen die al heel lang geen tandarts meer hebben gezien. Het zuidoosten van de provincie staat dan weer bekend om de werkloosheid en bijbehorende armoede. Ook hier werken levert veel voldoening op.

Vacature tandartsassistente Groningen

Ben jij een startende of ervaren tandartsassistente? Ook dan kun je in de regio werk vinden. Bij een tandartspraktijk, een orthodontiepraktijk of bij een van de drie ziekenhuizen in de provincie. Benieuwd wat er op dit moment mogelijk is? Ontdek hiernaast welke vacature tandartsassistente Groningen het beste bij jou past.

Andere mondzorg vacatures in het noordoosten

Met het UMCG en Martini Ziekenhuis in de stad zijn er ook voor mondzorgspecialisten diverse mogelijkheden. Vooral het UMCG staat goed bekend om de vele onderzoeken die hier plaatsvinden. Zoek jij een uitdagende vacature in de tandtechniek of als kaakchirurg? Dan is dit ziekenhuis de beste plek. Ook het Martini biedt veel mondzorg aan, dus vergeet zeker niet hier eens te solliciteren. 

Woon je op de grens van Groningen en Drenthe of vlakbij Friesland? Dan wil je misschien ook in die provincies solliciteren. Kijk daarvoor naar onze mondzorgvacatures in heel Nederland.