Hoe werkt het

Hoe werkt het

Een nieuwe baan vind je op jóuw manier

Leuke vacatures zijn er volop. Ga je het liefst zelf op zoek of wil je de hulp van een recruiter? Bij DentalCens bepaal je zelf hoe je je nieuwe baan vindt.


Hoe werkt het?

Stap 1: Download de app

Begin met je aanmelding en leg de basis voor jouw aanwezigheid op ons platform. Door het creëren van een bedrijfsprofiel kun je jouw expertise, waarden en visie delen, waardoor potentiële kandidaten je snel en gemakkelijk kunnen vinden en contact opnemen.

App screenshot Screenshot van nieuwe opdrachten scherm

Stap 2: Zoek de ideale vacature

Het ongekende netwerk van DentalCens is nu gratis, snel en makkelijk toegankelijk via de DentalCens App. Dankzij de geavanceerde filters vind je zowel flexibele als vaste vacatures. Kies je eigen werktijden, stel je rooster samen en vind de praktijken waarin jij wilt werken.

App screenshot Screenshot van nieuwe opdrachten scherm

Stap 3: Chat met praktijken

Interessante praktijk gevonden? Start een één-op-één chatsessie met geïnteresseerde werkgevers en ontdek of dit jouw nieuwe werkplek wordt. Zo leuk kan het vinden van een nieuwe job zijn!

App screenshot Screenshot van nieuwe opdrachten scherm

Liever wat hulp nodig? Bel vrijblijvend met Lotte of Sebastiaan.

Vind je het makkelijker als één van onze ervaren recruiters voor je in ons uitgebreid netwerk op zoek gaat? Dat kan natuurlijk ook. Bel met Lotte of Sebastiaan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en vertel wat je precies zoekt. Vervolgens kun je erop vertrouwen dat zij voor jou de perfecte vacature vinden. Zo makkelijk kan het vinden van een nieuwe werkplek óók zijn!

Deze mensen gingen je voor!

“De DentalCens-app me geholpen om binnen een mum van tijd een geweldige positie als preventieassistent te vinden in een leuk en gezellig team. De app is gebruiksvriendelijk en efficiënt, waardoor ik mijn droombaan binnen de tandheelkunde kon vinden zonder gedoe en met veel plezier!”

Britt van den Tooren
Preventieassistent

“De gebruikservaring met DentalCens-app was erg positief. Het hielp mij snel en eenvoudig navigeren door verschillende vacatures, waardoor ik de perfecte baan als mondhygiënist kon vinden. De app is intuïtief en gebruikersvriendelijk, wat de zoektocht naar een baan in de tandheelkunde aanzienlijk vereenvoudigt. Absoluut een aanrader voor iedereen in de tandheelkundige sector!”

Noor Hovinga
Mondhygiënist

Download nu en start jouw flexibele carrière in de mondzorg!

Download nu en start jouw flexibele carrière in de mondzorg!