Praktijkovername

Praktijkovername

Zonder zorgen stoppen met jouw praktijk of het werk afbouwen? Of juist met de juiste ondersteuning een nieuwe praktijk starten of uitbreiden? Wij helpen je.

DentalCens Recruitment helpt jou op diverse vlakken bij uw praktijkovername. Zowel met de financiering en op operationeel vlak als bij het vinden van de juiste partij. Zo laten we samen de overname soepel en zonder zorgen verlopen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Heldere inzichten met een oriënterend gesprek

Wij komen graag bij jou langs om te bespreken wat jij belangrijk vindt binnen het verkoopproces van jouw praktijk. Naar aanleiding van dit gesprek zullen we al snel het profiel van een geschikte overnamepartij schetsen, zodat wij voor jou op zoek kunnen gaan naar de juiste partij. DentalCens Recruitment heeft een groot netwerk en diverse relaties die een praktijk willen overnemen. Deze partijen variëren van zelfstandige tandartsen en duo’s tot regionale en landelijke tandheelkundige ketenorganisaties. Wij helpen jou graag de geschikte partij te vinden voor de praktijkovername. Hecht jij waarde aan discretie en kies je voor ‘stille verkoop’? Geen probleem, je blijft in eerste instantie anoniem.

Blijven groeien met de juiste ondersteuning

Will jij groeien, uitbreiden of ben je van plan jouw eigen praktijk te starten? DentalCens biedt jou graag de helpende hand binnen dit gehele proces. Van het benaderen van geschikte partijen, het bespreken van wensen, verwachtingen, praktische en financiële zaken tot het samenvoegen van personeel; wij bieden jou alle ondersteuning die je nodig hebt om jouw praktijk succesvol en zonder zorgen uit te breiden of samen te voegen. Wij staan aan je zijde gedurende het gehele overname- of integratieproces.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Je kunt ons bereiken via info@dentalcens.nl of +31(0)853035929.