Vacatures in Noord-Holland

Vacatures in Noord-Holland

Van het drukke Amsterdam tot het rustige Hoorn, in Noord-Holland vind je diverse tandheelkundige vacatures. Sommige daarvan vereisen enkele jaren werkervaring. Andere zijn juist speciaal voor bbl-ers of starters bedoeld. Ook jij kunt met jouw diploma in de tandheelkunde dus een geschikte baan vinden.

Mondhygiënist vacature Noord-Holland

Natuurlijk denk jij al snel aan een mondhygiënist vacature Noord-Holland. Voor die functie staan namelijk vaak de meeste vacatures open. Vooral in Amsterdam, maar eigenlijk wel in heel Noord-Holland. Ben jij als mondhygiënist toe aan een nieuwe uitdaging? Ga dan zeker eens in deze provincie kijken. Welke vacatures we nu voor jou hebben, zie je hiernaast.

Vacature tandartsassistente Noord-Holland

Als tandarts- of preventieassistent kun je alle kanten op. Van een gemoedelijke praktijk in Den Helder tot een hectische praktijk in Amsterdam. Wat voor werkplek zoek jij? En wat wil je verder? Bij Dentalcens vind je regelmatig een parttime vacature tandartsassistente Noord-Holland. Bijvoorbeeld voor 2 dagen per week. Maar ook een fulltime baan is natuurlijk mogelijk. 

Of jij je wilt specialiseren in preventie/paro of liever van alles en nog wat doet, door de vele tandartspraktijken in Noord-Holland is er altijd wel een vacature die aansluit bij jouw wensen. Bijvoorbeeld een vacature bij een grote praktijk waar je kunt leren van directe collega´s. Of juist bij een zelfstandige tandarts die jou veel werk zelf laat doen. Weet je al wat jij graag wil? Reageer dan op de leukste vacature hiernaast.

Vacature tandarts Noord-Holland

Zoek je een doorsnee vacature tandarts Noord-Holland, dan heb je genoeg keuze. Zowel in de steden als in diverse dorpen zijn tandartspraktijken gevestigd. Elke praktijk heeft natuurlijk zijn eigen dynamiek, dus lees de vacatures door om te zien welke bij jou past.

Wil je je juist inzetten voor kwetsbaren? Ook daarvoor hebben we af en toe vacatures. Bijvoorbeeld als tandarts in de gehandicaptenzorg. En voor de specialisatie geriatrie oftewel kwetsbare ouderen. Voor zulke functies worden vaak extra eisen gesteld, zoals een aantal jaar werkervaring of een aanvullende opleiding. Voldoe je aan die eisen en help jij graag degenen die dat het hardste nodig hebben? Reageer dan op zo'n bijzondere vacature tandarts Noord-Holland.

Nog meer tandheelkundige vacatures bekijken?

Natuurlijk zijn er nog meer soorten tandheelkundige vacatures in Noord-Holland. Zo worden er af en toe prothese-medewerkers gezocht. Of een tandtechnicus voor een van de ziekenhuizen. En de UvA zoekt af en toe een docent voor haar opleiding tandheelkunde. Er is dus van alles wat. 

Tip: wil jij als baliemedewerker aan de slag? Laat je dan zeker niet beperken door de provinciegrenzen. Want ook in het aangrenzende Zuid-Holland en Utrecht staan diverse praktijken te springen om baliepersoneel. Bekijk daarom snel het complete overzicht voor jouw ideale vacature baliemedewerker tandarts.