Over ons

Over ons

Over DentalCens Intermediair

Onze propositie is gericht op kwaliteit, wij combineren recruitment met betrokkenheid en kennisdeling. Daarnaast houden wij de markt goed in de gaten. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends, deze delen wij via social media en onze website. Ook zijn wij persoonlijk betrokken bij elke stap in het proces, een kandidaat komt niet op gesprek voor wij een face-to-face gesprek met ze hebben gevoerd. Ook de nazorg wordt door jouw persoonlijke consultant opgepakt, zijn er probleem of heb je vragen? Dan kun je ook na het traject nog bij ons terecht. Wij zijn trots op onze propositie en zien dat het resultaat oplevert voor zowel de opdrachtgevers als de kandidaten.

Het team

Wij zijn een dynamische groep individuen die gepassioneerd zijn over wat we doen en toegewijd aan het leveren van de beste resultaten voor onze klanten.

 • Sebastiaan van Wermeskerken

  Intermediair / Eigenaar

  Sebastiaan is initiatiefnemer van DentalCens. Na zijn opleiding heeft hij diverse initiatieven ontplooit binnen de tandheelkunde zoals Tandartsplein, Dental Cruises en is hij mede eigenaar geweest van LabOral Diagnostics. Ook is Sebastiaan van 2003-2009 praktijkmanager en van 2009- 2011 adviseur geweest op de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam (KvPA).

 • Lotte van Wijk

  Intermediair / Mondhygiënist

  Lotte van Wijk ként de kracht van een fijne werkplek, zij weet uit ervaring hoe belangrijk een goed op elkaar ingespeeld team is voor het succes van de praktijk. Dankzij haar jarenlange ervaring in de tandheelkunde -aanvankelijk als preventieassistent en de laatste jaren als gediplomeerd mondhygiënist, onder andere in een verwijspraktijk voor parodontologie – weet zij alles van de tandheelkundige ‘hoed en de rand’.

 • Mike Dik

  Business developer / marketeer

  Mike Dik heeft grote affiniteit met de zorg, kent de personeelsproblematiek in de tandheelkunde en krijgt veel energie van het faciliteren van relaties inzake HRM. Dat maakt Mike tot dé sparringpartner voor elke praktijk als het gaat om het optimaal inzetten van de DentalCens App. Nieuwsgierig hoe u - dankzij de meerwaarde van de DentalCens App - minder zorgen kunt hebben over uw personeelsbeleid?

 • Evelien van Leeuwen

  Onderzoeker en adviseur duurzame inzetbaarheid

  Evelien van Leeuwen is onderzoeker en adviseur op het gebied van duurzame inzetbaarheid, en initiatiefnemer van adviesbureau Fit in je Werk. Zij promoveert op de duurzame inzetbaarheid van professionals. Hierin zoekt zij naar manieren waarop organisaties de duurzame inzetbaarheid en het werkplezier van professionals kunnen vergroten. Aandacht hiervoor is extra belangrijk vanwege grote en groeiende personeelstekorten en een veeleisende en dynamische arbeidsmarkt. Zij past haar kennis toe in (op maat gemaakte) onderzoek- en adviestrajecten in de tandheelkunde.

 • Sacha Eikenboom

  Communicatie Adviseur

  Van saaie communicatie wordt niemand blij. Daarom verwerk ik elke boodschap tot een aansprekende tekst die prikkelt en tot actie uitnodigt. Ik denk graag mee met opdrachtgevers, raak geïnspireerd door mensen die out of the box denken en word vrolijk van doorzetters met een positieve instelling. Dankzij mijn ruime ervaring in de tandheelkunde heb ik aan een half woord genoeg om te weten wat er in de praktijk speelt – en welke communicatie wenselijk is. You name it, I’ll write it!

 • mr. K Burgers

  Jurist

  mr. K. Burgers is een allround jurist. Eerder werkte hij als advocaat en stond zowel grote als kleine bedrijven bij. Sinds 2014 is hij werkzaam in de tandheelkundige sector. Hij adviseert tandartspraktijken op het gebied van contractenrecht, algemene voorwaarden, arbeidsrecht, privacy en ondernemingsrecht

 • Anne Eva Brummelhuis

  Recruiter / Mondhygiënist

  Naast mijn werk als recruiter ben ik ook werkzaam als mondhygiënist en docent Mondzorgkunde op de Hogeschool van Utrecht. Het is belangrijk om iedereen te laten groeien, zowel de praktijk als de professional. Doordat ik op verschillende vlakken in de tandheelkunde actief ben kan ik goed inschatten wat de behoeften van partijen zijn. Op deze manier probeer ik dan ook een perfecte match maken!

 • Loran Oosterhaven

  Product owner

  Als Product Owner speelt Loran een sleutelrol in het succes van DentalCens door de behoeften van de tandheelkundige sector te begrijpen en te vertalen naar concrete functionaliteiten en verbeteringen voor de app.

 • Johan de Jager

  Softwareontwikkelaar

  Johan is de softwareontwikkelaar van DentalCens. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de website en de mobiele app.