Fit in je werk

Fit in je werk

Fit in je werk

Omdat het gras bij jullie groener is

De arbeidsmarkt is krap, dus is het verstandiger dan ooit om je personeel te koesteren. Maar weet jij echt hoe je medewerkers hun werk beleven? Wat doe je vervolgens met die informatie? En wat levert dat uiteindelijk allemaal op? DentalCens Recruitment en Adviesbureau Fit op je werk zijn gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid. Die kennis delen ze graag!

Praktijken die structureel aandacht besteden aan de gezondheid, betrokkenheid, vitaliteit en ontwikkeling van hun medewerkers presteren beter. Logisch, want zulke aandacht voor duurzame inzetbaarheid zorgt voor meer werkplezier, lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Bovendien blijven gemotiveerde medewerkers langer in de praktijk. Waarom zou je elders werk zoeken als je het super naar je zin hebt?

Werkplezier vergroten

Dat weten we natuurlijk allemaal, maar in de hectiek van alledag schiet aandacht voor duurzaam inzetbaarheid er dikwijls bij in. Daarom ontwikkelden DentalCens Recruitment en Adviesbureau Fit in je werk drie resultaatgerichte ondersteuningspakketten voor de tandheelkunde. Hiermee helpen zij praktijkmanagers en -eigenaren om de werkbeleving van hun medewerkers inzichtelijk te krijgen. En ondersteunen ze waar nodig om het werkplezier te vergroten. Voor elke wens is er een passende support.

Drie opties

Wil je alleen een onderzoek naar het werkplezier in je praktijk? Kies dan voor het ondersteuningspakket ‘Onderzoek werkplezier’. Wil je weten hoe je met de geconstateerde knelpunten aan de slag kunt, dan kan dit pakket worden uitgebreid met een uitgebreid adviesrapport. En wens je dat je teamleden ook getraind worden met een op maat gemaakt trainingsprogramma? Kies dan voor de meest uitgebreide optie, bestaande uit onderzoek, advies en training.

Lovende reacties

De ondersteuningspakketten zijn inmiddels in diverse praktijken met veel succes toegepast en de reacties zijn bijzonder lovend. Dat is begrijpelijk. Praktijkmanagers kunnen vertrouwen op de expertise en inzet van specialisten. Medewerkers voelen zich gehoord, uitdagingen in de praktijk worden bespreekbaar en de werksfeer in de praktijk krijgt een enorme boost. Wat dat betekent voor duurzame inzetbaarheid in de praktijk laat zich makkelijk raden.

Kwaliteit gegarandeerd

Over de kwaliteit van de dienstverlening hoef je niet te twijfelen.

dentalcens intermediair hoort al jaren waarom werkzoekenden menen dat hun werkgeluk elders ligt. En weet dus precies hoe je kansen kunt benutten qua duurzame inzetbaarheid.

Adviesbureau Fit in je werk is gespecialiseerd in op maat gemaakte onderzoeks- en adviestrajecten in de tandheelkunde.

Samen weten zij als geen ander wat duurzame inzetbaarheid in de tandheelkunde vergt van (en kan betekenen voor) ondernemers en praktijkmanagers. Daar stemmen zij hun expertise en ervaring volledig op af.

Hoe vooruitstrevend ben jij?

Ben je op alle fronten in je praktijk vooruitstrevend bezig? Waarom dan ook niet als het gaat om personeelsbeleid?

Voorkom problemen, zorg dat je de goede mensen in je praktijk behoudt.

Omdat het gras bij jullie altijd groener is. 

PakketPakket 1Pakket 2Pakket 3
ThemaWerkplezierWerkbelevingWerkbeleving
Methode

Enquête

Enquête en interviewsEnquête en interviews

Bij pakket 1 krijg je een onderzoeksrapport met de uitkomsten van de werkbeleving van jouw medewerkers, incl. vergelijking van die scores met cijfers van de hele branche. Dit kost € 1.995 (excl. BTW).

Bij pakket 2 krijg je een uitgebreid adviesrapport met de uitkomsten van de werkbeleving van jouw medewerkers, incl. vergelijking van die scores met cijfers van de hele branche. Dit adviesrapport is inclusief advies op maat met concrete actiepunten en een toelichtend gesprek. De prijs hangt af van het aantal te houden interviews en individuele wensen voor het adviesrapport.

Bij pakket 3 krijg je een uitgebreid adviesrapport met de uitkomsten van de werkbeleving van jouw medewerkers, incl. vergelijking van die scores met cijfers van de hele branche. Dit adviesrapport is inclusief advies op maat met concrete actiepunten en een toelichtend gesprek. Ook zit er een trainingsprogramma bij om de actiepunten in jouw praktijk uit te voeren. De prijs hangt af van het aantal te houden interviews en aantal te houden trainingssessies.

Meer weten?

Stuur ons vrijblijvend een e-mail