DentalCens verkrijgbaar via het Dentalliance Loyaliteitsprogramma

DentalCens verkrijgbaar via het Dentalliance Loyaliteitsprogramma

21 mei 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een officiële partner zijn van Henry Schein's Dentalliance. Met gespaarde punten bij Henry Schein kun je een DentalCens abonnement afnemen via het Dentalliance Loyaliteitsprogramma. Zo kun je direct beginnen met het plaatsen van relevante vacatures voor jouw praktijk! Benieuwd hoe je met gespaarde punten onze dienst kunt afnemen? Lees verder.

Wat houdt het Dentalliance Loyaliteitsprogramma in?

"Dentalliance is speciaal ontwikkeld voor de loyale klanten van Henry Schein." De commitment naar de organisatie willen zij extra belonen. De missie is om praktijken te ondersteunen en te ontzorgen zodat zorgprofessionals zich kunnen richten op de beste kwaliteit patiëntenzorg. "Dit is tevens de basis voor het Loyaliteitsprogramma."

Als deelnemer van Dentalliance spaar je automatisch punten, die je kunt inwisselen voor praktijkondersteunende producten en diensten.
Je profiteert dus dubbel; het is direct een investering in je eigen praktijk.
 
Hoe werkt het?

Loyale klanten hebben een streepje voor bij Henry Schein;  de commitment bepaalt in welke mate je spaart. Voor zowel solopraktijken als groepspraktijken heft dit voordelen. Wanneer je lid bent van Dentalliance Loyaliteitsprogramma spaar je bij het aankopen van kleingoed* 3 punten per €10,- excl. BTW. Dit komt neer op een besparing van 3,6% per €10,- excl. BTW.

Gespaarde punten kun je bijvoorbeeld uitgeven aan een DentalCens abonnement. Kortom: door slim in te kopen kun je veel extra punten verdienen.

Samen met alle partners uit het Henry Schein network, is er een interessant assortiment samengesteld.

“Varierend van oplossingen voor praktijkmanagement, e-learning modules tot website platforms.”

Als deelnemer van Dentalliance heb je toegang tot de Dentalliance shop. In deze bestelomgeving kun je met gespaarde punten, geselecteerde producten en diensten bestellen.

Hoe word je lid & hoe kun je ermee aan de slag?

Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen lid worden. De grootte of het type praktijk is niet van invloed. Dus ook vrijgevestigde mondhygiënisten, ortho-praktijken of solopraktijken. De relatiebeheerder, jouw contactpersoon, legt het programma aan je uit en bepaalt welke categorie het beste bij je praktijk past. Zodra de inschrijving is voltooid ontvang je inloggegevens voor de Dentalliance shop per e-mail. Ook start je automatisch met het sparen van punten.

Om lid te worden, maak je een afspraak met jouw Henry Schein relatiebeheerder. Heb je nog geen relatiebeheerder? Neem dan contact op met Dentalliance Customer Service: 088 0077 101.

Terug naar overzicht