Vacatures in Friesland

Vacatures in Friesland

De Elfstedentocht, de Friese meren en de zeilwedstrijden van de Sneekweek. Wie kent ze niet? Niet alleen voor een dagje weg, maar ook om te werken is Friesland een leuke provincie. Ben jij toe aan een nieuwe baan in deze waterrijke provincie? Dan hebben wij leuke mondzorg vacatures in Friesland voor je.

Moet je voor een mondzorg vacature Fries spreken?

Regelmatig wordt ons gevraagd: moet ik Fries spreken om in Friesland te kunnen werken? Het antwoord is nee, tenzij je in een kleine gemeenschap gaat wonen en werken. Op het platteland spreken veel mensen namelijk nog steeds bij voorkeur Fries. Gelukkig zijn we wel vloeiend in Nederlands, wat op elke school een verplicht vak is.

In de steden is het juist andersom. Daar spreekt vrijwel iedereen Nederlands met soms een woordje Fries. Je zult dus geen probleem hebben om met de patiënten en jouw collega´s te praten. 

Tandarts vacature Friesland

Wil je werken bij een standaard praktijk of iets bijzonders? Een tandarts vacature Friesland kan alle kanten op gaan. Bijvoorbeeld bij een praktijk in een grote stad. Of bij een mobiel team dat bij Friese ouderen thuis langs gaat. Zorg op maat dus. Daarnaast is er in Friesland een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde waar bijvoorbeeld angstige patiënten geholpen worden. En zelfs op het mooie Waddeneiland Schiermonnikoog zit een kleinschalige tandartspraktijk. In wat voor soort omgeving jij wilt werken, bepaalt dus sterk op welke vacature jij reageert. Lees hiernaast welke praktijken op dit moment versterking zoeken.

Vacature tandartsassistente Friesland

In het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde worden helaas geen tandartsassistentes gezocht, maar er is nog steeds genoeg keuze. Kies dus een leuke vacature tandartsassistente Friesland uit het overzicht hiernaast. Er zijn zowel parttime als fulltime functies. En heeft jouw droomfunctie net te weinig of te veel uren in de omschrijving staan? Daar is meestal wel over te onderhandelen, is onze ervaring.

Vacature mondhygiënist Friesland

Regelmatig staat een vacature mondhygiënist Friesland open bij een tandartspraktijk of een orthodontiepraktijk. Werk jij liever niet als enige mondhygiënist? Kijk dan eens bij een speciale mondhygiënistenpraktijk. Ook daar wordt af en toe versterking gezocht.

Niet alleen qua praktijk, ook qua functie verschilt het aanbod nogal. Van parttime tot fulltime, van tijdelijk tot langdurig. Soms werk je samen met een groep tandartsen, soms ben je zelfstandig binnen een praktijk. En dan heb je dus ook nog een praktijk vol met mondhygiënisten. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Kijk hiernaast wat de huidige mogelijkheden zijn.

Overige mondzorg vacatures in Fryslân 

In Fryslân, zoals de provincie in het Fries heet, worden ook andere mondzorgmedewerkers gezocht. Zoals praktijkmanagers, orthodontisten en assistenten daarvan. Heb jij ervaring in die hoek? Ontdek welke vacatures we nu open hebben staan in Friesland. Of kijk breder dan dat naar bijvoorbeeld Noord-Holland, Groningen en de Noordoostpolder op onze algemene vacaturepagina.