Vacatures in Limburg

Vacatures in Limburg

Mondzorg vacatures in Limburg

In het zuidoosten van Nederland vind je de internationaal georiënteerde provincie Limburg. Ingeklemd tussen België en Duitsland, waar veel Limburgers regelmatig gaan shoppen. Andersom komen mensen uit de buurlanden dan weer regelmatig naar Limburg toe. Voor een stedentrip of voor de kerstmarkt bijvoorbeeld. Of voor de mooie, heuvelachtige natuur. Lijkt wonen en werken in deze veelzijdige provincie jou ook wel wat? Ontdek dan de beste mondzorg vacatures in Limburg.

Vacature mondhygiënist Limburg

Als mondhygiënist kun je natuurlijk aan de slag bij een van de vele praktijken in de regio. Daar ben je vaak de enige, dus krijg je veel variatie in je patiënten en je werk. Bij de grote praktijken heb je juist wel directe collega´s. Ideaal als je parttime wilt werken of graag met anderen spart. 

En wil je een echt bijzondere vacature mondhygiënist Limburg vervullen? Word dan onderdeel van het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT). Zulke centra vind je door heel Nederland, waaronder dus in Limburg. Hier worden mensen met angststoornis, een verstandelijk en/of lichamelijke beperking geholpen. Want iedereen verdient goede mondzorg. Dit CBT heeft meer mondhygiënisten in dienst dan andere CBT´s. Dus wil je graag kwetsbaren helpen, dan kun je het beste bij het CBT in Limburg solliciteren.

Tandarts vacatures Limburg

Tandartspraktijken vind je door heel Limburg. De meeste mensen wonen in het zuiden, dus zijn daar ook de meeste tandarts vacatures Limburg te vinden. Maar natuurlijk hebben de inwoners van Noord- en Midden-Limburg ook tandartsen nodig. Woon je bijvoorbeeld in Nijmegen, dan kun je het best op een tandarts vacature Limburg in Venlo reageren. Ben je wel bereid te verhuizen, dan ligt de hele provincie voor je open. Waar dat jou heen gaat leiden? Kom erachter door op de vacatures hiernaast te reageren.

Vacature tandartsassistente Limburg

Als beginnend tandartsassistent of ervaren preventieassistente kom je in Limburg altijd wel aan de bak. Dankzij de vele praktijken zijn er altijd wel een paar die een vacature tandartsassistente Limburg open hebben staan. Soms tijdelijk vanwege verlof, soms juist voor de lange termijn. De gevraagde werkervaring verschilt trouwens ook behoorlijk. Wil je weten of er iets geschikts voor jou tussen zit? Lees dan de beschrijvingen hiernaast.

Mondzorg vacatures over de provinciegrenzen

We noemden al even het voorbeeld van een tandarts uit Nijmegen die werk in Limburg zoekt. Woon jij ook aan de provinciegrenzen? Dan wil je misschien ook naar een baan zoeken in Gelderland, Brabant of Belgisch-Limburg. Bekijk daarvoor onze Nederlandse en Belgische vacatures in de mondzorg.