Vacatures in Gelderland

Vacatures in Gelderland

Met zo'n 2 miljoen inwoners zijn er altijd wel mensen in Gelderland die mondzorg nemen. Wil jij in bijvoorbeeld Nijmegen, Apeldoorn of Arnhem werken? Ontdek de mondzorg vacatures in Gelderland en reageer op jouw favoriet.

Tandarts vacature Gelderland

Of je nu een eigen praktijk wilt, onderdeel wilt zijn van een team op graag onderweg bent, er is altijd wel een tandarts vacature Gelderland die bij jou past. Zowel in de grote steden als in de dorpen vind je veel praktijken. Logisch, want er wonen bijna 2 miljoen mensen in de provincie. Die natuurlijk allemaal regelmatig op controle moeten komen.

Help je graag kwetsbare mensen? Solliciteer dan bij een van de mobiele teams. Die teams gaan naar verzorgingstehuizen en andere plekken met kwetsbare patiënten. Ook zij hebben immers recht op een gezond gebit! Door bij ze langs te gaan, heb je snel persoonlijk contact en zie je ook waar je je voor inzet. Iets voor jou? Kijk hiernaast of we vacatures in mobiele teams hebben openstaan. Zo niet, kijk dan eens naar tandarts vacatures bij mobiele teams in naburige provincies.

Vacature tandartsassistente Gelderland

Als assistente ben je vaak de rechterhand van een of meerdere tandartsen. Voel jij je dan als een vis in het water? Of heb je liever een baan waarbij je ook deels zelfstandig patiënten behandeld? In beide gevallen ben je bij Dentalcens aan het juiste adres. Wij werken namelijk samen met allerlei soorten praktijken die hun vacature tandartsassistente Gelderland bij ons plaatsen. Daardoor hebben we een heel divers aanbod met vacatures. En staat jouw droombaan er nu niet bij? Kom dan later terug of stuur direct een open sollicitatie.

Vacature mondhygiënist Gelderland

Ook voor een vacature mondhygiënist Gelderland zit je op onze website helemaal goed. Dit veelzijdige beroep kun je bij een orthodontiepraktijk, in een ziekenhuis of bij een tandartspraktijk doen. Er zijn zelfs speciale mondhygienistenpraktijken in Nederland. Ook in Gelderland. Dus je hebt de keuze. Misschien niet nu, want er worden meestal maar weinig mondhygiënisten in deze regio gezocht. Kijk in dat geval hier voor meer mondhygiënisten vacatures.

Vacature tandtechniek Gelderland

In Arnhem vind je een tandprothetische praktijk en een tandtechnisch laboratorium. Voor een vacature tandtechniek Gelderland moet je dus in die stad zijn. De praktijk en het lab hebben ook af en toe een vacature openstaan. Soms voor beginners, maar meestal voor tandtechnici met ervaring. Ben jij dat en sta je open voor een nieuwe functie? Reageer dan snel, want je bent waarschijnlijk niet de enige.