Vacatures in Zeeland

Vacatures in Zeeland

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust… vind jij uitdagende mondzorg vacatures in Zeeland. Van Zeeuws-Vlaanderen tot Goeree-Overflakkee. In diverse dorpen en stadjes zijn tandartspraktijken en orthodontisten gevestigd. En natuurlijk enkele ziekenhuizen waar ook tandheelkunde wordt toegepast. Mogelijkheden genoeg dus voor jouw nieuwe baan.

Uitdagende tandarts vacature Zeeland

Van een zelfstandige tandarts die met verlof gaat tot een praktijk die gaat uitbreiden. Je vindt altijd wel een uitdagende tandarts vacature Zeeland die aansluit bij jouw wensen. Lekker zelfstandig werken en extra verantwoordelijkheden nemen. Of juist onderdeel van een hecht team worden. Als tandarts is van alles mogelijk, ook in het dunbevolkte Zeeland. Want ook de stugge Zeeuwen willen graag een gezonde mond. En daar hebben ze jouw hulp bij nodig. Waar je op dit moment kunt bijspringen, ontdek je in het overzicht hiernaast.

Vacature tandartsassistente Zeeland

Waar tandartspraktijken zijn, worden ook assistenten gevraagd. Daarom hebben wij regelmatig een leuke vacature tandartsassistente Zeeland online staan. Van het zuidelijke Terneuzen tot de noordelijke badplaats Renesse, ´s zomers zit het hier vol met toeristen. In de overige seizoenen hebben Zeeuwen juist wel tijd voor een tandartsbezoek. En daar maak jij natuurlijk onderdeel van uit. 

Behandel jij zelfstandig patiënten of heb je liever een ondersteunende rol? Als tandartsassistent in Nederland is beide mogelijk. Dat hangt van de praktijk af. Werk je juist liever net over de Zeeuwse grens in Vlaanderen? Bekijk dan onze mondzorg vacatures in België

Vacature mondhygiënist Zeeland

Regelmatig staat hiernaast een vacature mondhygiënist Zeeland. Soms bij een orthodontist, soms bij een tandarts. Werk je liever in een kliniek of ziekenhuis? Ook dat is in Zeeland mogelijk. Deze klinieken vind je vooral op Walcheren, waar onder andere Vlissingen en Middelburg liggen. Maar ook Goes op het naastgelegen eiland herbergt diverse klinieken. Vanuit Vlaanderen kun je bovendien heel makkelijk de kliniek en het kleine ziekenhuis in Terneuzen bereiken. Dus waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, je vindt het in Zeeland.

Werken in Zeeland, iets voor jou?

´s Zomers de gezellige drukte van alle vakantiegangers en de rest van het jaar rust zoeken in de prachtige natuur. Is dat hoe jouw vrije tijd er het liefst uitziet? Dan is werken in Zeeland iets voor jou. Makkelijk te bereiken vanuit Brabant en Zuid-Holland, op Zeeuws-Vlaanderen na. Dat gedeelte rijdt je dan weer eenvoudig vanuit Vlaanderen binnen. Woon je toch iets te ver weg, maar zoek je wel een nieuwe baan? Bekijk dan al onze mogelijkheden voor vacature tandartsassistente, tandarts, mondhygiënist en tandtechniek.