Vacatures in Overijssel

Vacatures in Overijssel

Van Enschede tot Staphorst, de provincie Overijssel is heel veelzijdig. Met grote steden als Zwolle en Enschede, maar ook een deel van de Biblebelt. Wat trekt jou meer aan? Lees de mondzorg vacatures in Overijssel hiernaast en reageer op jouw favoriet. Of op meerdere. Net wat je maar wilt.

Vacature tandarts Overijssel

De ene vacature tandarts Overijssel is de andere niet. Van een kleine praktijk in het christelijke Staphorst tot een grote kliniek in de nabijgelegen stad Zwolle. En woon je in Twente? Solliciteer dan eens in bijvoorbeeld Enschede, Haaksbergen of Oldenzaal. Ook daar bevinden zich namelijk meerdere tandartspraktijken. 

Of je liever parttime of juist fulltime werkt, door de vele mondzorg vacatures in de regio is er altijd wel eentje die aansluit bij jouw wensen. Is er toch geen match? Kijk dan eens naar een vacature tandarts in het aangrenzende Gelderland of Drenthe. 

De leukste vacatures tandartsassistente Overijssel

Ook als assistent kun je bij praktijken door de hele regio terecht. De leukste vacatures tandartsassistente Overijssel staan bij Dentalcens. Zoals die bij een kleine, gemoedelijke praktijk in Twente. Of juist een uitdagende functie in het Salland. En wil jij graag in een grote praktijk met veel directe collega´s werken? Dan vind je in steden als Zwolle en Enschede precies wat je zoekt. Kijk snel hiernaast of jouw droombaan erbij staat. 

Is dat niet het geval? Houd dan onze website in de gaten voor meer vacatures tandartsassistente of stuur een open sollicitatie

Vacature tandtechniek Overijssel

Een compleet andere tak van mondzorg is de tandtechniek. Zoek jij een vacature tandtechniek Overijssel waarmee je direct contact hebt met de patiënt? Of werk je liever niet rechtstreeks met de cliënten? In beide gevallen zijn er banen voor jou in deze regio. Meestal in een tandtechnisch lab. Zoals in Almelo, Ommen en Enschede. Daarnaast zijn er kleine laboratoria in de provincie, die heel soms een openstaande vacature hebben.

Nog meer mondzorg vacatures voor jou

Dentalcens heeft nog meer mondzorg vacatures voor jou! Ga bijvoorbeeld aan de slag als bbl´er of stagiair. Of word praktijkmanager. Liever iets minder uitdagend, maar wel administratief werk? Dan is een baan als baliemedewerker wel iets voor jou. Ontdek hiernaast welke functies er op dit moment beschikbaar zijn in Overijssel.