Vacatures in Drenthe

Vacatures in Drenthe

Niks gevonden met deze filters.

Drenthe staat bekend om haar uitgestrekte heidevelden, rustige bossen en gezellige dorpjes. De mensen hier genieten van de natuur. En het liefst ook van een gezond gebit. Daarvoor kunnen ze terecht bij de praktijken en ziekenhuizen in de provincie. En daar is natuurlijk personeel voor nodig. Daarom hebben wij regelmatig een of meerdere mondzorg vacatures in Drenthe open staan.

Tandarts vacature Drenthe

In het oosten van Nederland liggen de tandartspraktijken verder uit elkaar, omdat de bevolkingsdichtheid lager is. Wil jij graag werken vlakbij een natuurgebied of liever bij het winkelcentrum van Emmen? Ontdek welke tandarts vacature Drenthe er nu open staat en kies de praktijk die bij jou past.

Vacature tandartsassistente Drenthe

Een tandartspraktijk heeft meer dan alleen tandartsen nodig. Daarom vind je af en toe ook een vacature tandartsassistente Drenthe in de lijst hiernaast. Kies jij ervoor om te werken in een kleine praktijk waar je ook zelfstandig aan de slag kunt? Of ben je liever de duizendpoot die verschillende tandartsen in een grote praktijk ondersteunt? Lees de beschrijvingen hiernaast om te zien op welke vacature jij het beste kunt reageren.

Vacature mondhygiënist Drenthe

Als onderdeel van een tandartspraktijk of bij een orthodontist, er zijn ook in Drenthe genoeg plekken voor mondhygiënisten. Wil jij van baan wisselen in deze rustgevende provincie? Kijk dan hiernaast of we nu een vacature mondhygiënist Drenthe open hebben staan. Wie weet zit jouw droombaan er wil tussen!

Overige mondzorg vacatures

Mondzorg is zoveel breder dan tandartspraktijken. Denk bijvoorbeeld aan een baliemedewerker, orthodontist, kaakchirurg of tandtechnicus. Heb jij zo'n functie en ben je op zoek naar een andere werkgever? Misschien staat jouw nieuwe baan wel hiernaast. Werk je toch liever net over de Drentse grens in bijvoorbeeld Groningen, Friesland of Flevoland? Bekijk dan hier alle vacatures in de mondzorg.